fbpx

Tudatos ügyfélszerzés − tervezéssel és specializációval! Interjú Fodor Klaudiával, az „ÁLOMPRAXIS – ÜGYVÉDEKNEK” megálmodójával − Skypeofon#33

Népszerű jogszabályok: Ptk., Pp., Itv., Mt., Inytv., Ctv., Btk., régi Ptk., Vht., Be., Ütev., Földforgalmi tv.

Ügyvéd Podcast
Ügyvéd Podcast
Tudatos ügyfélszerzés − tervezéssel és specializációval! Interjú Fodor Klaudiával, az „ÁLOMPRAXIS - ÜGYVÉDEKNEK” megálmodójával − Skypeofon#33

A hatékony ügyfélszerzés tanulható. Nem is akárhogyan!

Az „ÁLOMPRAXIS – ÜGYVÉDEKNEK” egy olyan szolgáltatás, ami oktatással, praxiselemzéssel és gyakorlatias tréningekkel segíti a kollégákat abban, hogy tudatosan tervezzék meg az ügyvédi praxisukat, szerezzenek új ügyfelet és folytassanak marketinget. Erre a mostani válságos időkben nagyobb szüksége lesz a kis praxist folytató ügyvédeknek, mint bármikor.

A mai podcastban a projektmegálmodóját, Fodor Klaudia kolléganőt Gerő Tamás kérdezi arról, honnan jött ez az egyedi ötlet, miért hisz a specializációban mindenek felett, és milyen megvalósító tréninget indít az ÁLOMPRAXIS a kollégáknak hamarosan.

Tamás saját élményeiről is beszámol, hiszen részt vett a legutóbbi „Álompraxis-tervező workshopon”, és páratlan lehetőségnek találta!

*******Jogszabályok igényesen, ingyenesen: jogkodex.hu