fbpx

Hatásszünetek és történetek, melyekkel pereket lehet nyerni #101

Népszerű jogszabályok: Ptk., Pp., Itv., Mt., Inytv., Ctv., Btk., régi Ptk., Vht., Be., Ütev., Földforgalmi tv.

Ügyvéd Podcast
Ügyvéd Podcast
Hatásszünetek és történetek, melyekkel pereket lehet nyerni #101

Gyerekként is szeretjük a történeteket, felnőttként pedig tudattalanul is erősebben rezonálunk rájuk, mint gondolnánk. Hogyan, miként lehet ezt a hatást jól felhasználni akár egy perbeszédben, meggyőzésben, vagy egy prezentációban? És hogyan lehet elsajátítani a „spontán” storytelling készséget? Hogyan használjuk, ne pedig féljünk a csendtől?

VENDÉG

Györffy Kinga

Retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató, a „Szabadulás a sztorifóbiából. Mesélj, és győzz meg!” és az „Add elő magad. A magával ragadó előadás titkai” című könyvek szerzője.
Szakterületei: modern retorika, a meggyőzés természete és technikái, a történetmesélés hatalma és határai a személyesmárka-építésben. Az elmúlt tizenhét évben több száz szakember, illetve felső- és középvezető retorikai fejlesztésében vett részt – a legkülönfélébb szakterületeken és iparágakban. Az I. sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak prezentációs-előadástechnikai felkészítője, az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere.
Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a Bátrak, akik mernek című interjúkötet egyik szereplője.