fbpx

Fodor Klaudia Franciska, ügyvéd és podcaster – Skypeofon#9

Népszerű jogszabályok: Ptk., Pp., Itv., Mt., Inytv., Ctv., Btk., régi Ptk., Vht., Be., Ütev., Földforgalmi tv.

Ügyvéd Podcast
Ügyvéd Podcast
Fodor Klaudia Franciska, ügyvéd és podcaster – Skypeofon#9
/

Klaudia, aki az Ügyvéd Podcasthoz is csatlakozik, kiváló példa arra, hogy ügyvédként is lehet professzionális személyes márkát építeni úgy, hogy emellett hiteles marad, mint szakember. Jelen van a Facebook, Instagram és a Linkedin felületeken, blogol és videókat készít. Márkaépítésével marketingdíjat is nyert. Célja egy hazánkban egyedülálló személyes ügyvédi brand megalkotása:a fiatalos, könnyen érthető és emberközeli ügyvéd képét építi.

Klaudia 2008-ban végzett az ELTE jogi karán summa cum laude minősítéssel, illetve 2018-ban társasági jogi és cégjogi szakjogász (LLM) diplomát szerzett a Pázmány jogi karán. Először egy nemzetközi ügyvédi irodában dolgozott, majd évekig céges jogászként. Ezt követően 2018 márciusában megnyitotta a saját egyszemélyes ügyvédi irodáját, ahol azóta is ügyvédként dolgozik.

Ügyfeleit polgári jogi és gazdasági jogi területen segíti, továbbá mivel hét évig Magyarország legnagyobb szerzői jogi közös jogkezelő szervezeténél, az Artisjusnál dolgozott, ezért sok szerzői jogi ügyben jár el. Imádja a szerződéseket, és odaadással lát el ingatlan-adásvételi ügyeket is. Közösségi média kommunikációjában e jogterületekről posztol edukatív és szórakoztató tartalmakat. Hallgasd meg vele az interjút!

hirdetés